خرید سیر سیاه در مشهد 4
قیمت خرید سیر سیاه در مشهد + فروش ویژه آراد برندینگ
بنابراین، در این مرحله از طرز تهیه پاستا تن ماهی رژیمی، پاستا فارفاله یا همان پاستا پروانه ای خودمان را در قابلمه در حال جوش بریزید. حدود ۸ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پاستا فارفاله همراه با آب، نمک و روغن به خوبی بجوشد و کاملا نرم شود. طرز تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی هم به صورت رژیمی و بدون سس و هم با سس قارچ، سس آلفردو یا سس گوجه فرنگی در ترکیب با سبزیجات، مغزیجات و پنیرهای مختلف قابل انجام است. در این صورت سس قارچ یا سس آلفردو را جداگانه درست کنید و روی پاستا بریزید. سیر سیاه، یک داروی گیاهی محبوب در شهر مشهد است که به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص غذایی بالایی که دارد، تبدیل به یکی از محصولات مورد علاقه مردم این شهر شده است. این نوع سیر دارای طعم تند و خوشمزه ای است که تازگی و لذت زندگی را افزایش می دهد.
حالا وقت آن است که پاستای آبکشی شده را در ظرف سرو بریزید و آب پاستا را که قبلا جدا کردید به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس، بخشی از مایهای را که پیشتر آماده کردید روی پاستا بریزید و مواد را به آرامی هم بزنید. در آخر، باقی مایه پاستا را هم به پاستا فارفاله اضافه کرده و این غذای خوشمزه را با برگهای تر و تازه ریحان تزیین کنید. این جشنواره از ۱ دیماه به مدت ۳ ماه (۳۰ اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعهکشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام میشود و لایو قرعهکشی، هر روز ساعت ۱۷ از اینستاگرام افق کوروش (okcs.ir@) پخش خواهد شد.
۴- علاوه بر اینکه سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه شده و بهداشتی انجام می شود، سیر سیاه تولیدی در سردخانه نگهداری می شود تا هم خواص آن حفظ شود و هم تاریخ انقضای بیشتری داشته باشد. ۳- سیر سیاه بایادی از سیر تازه با کیفیت و مرغوب همدان تولید می شود. ۱- با خریداز فروشگاه بایادی، شما مستقیما از تولید کننده سیر سیاه خرید کرده اید و از این طریق با حذف واسطه ها، با قیمت کمتری این ماده غذایی فوق العاده را به دست آورده اید. حالا، قابلمه دیگری را تا نیمه پر از آب کرده و یک قاشق غذاخوری نمک و مقدار کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. این قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد و برای طبخ پاستا آماده شود. پس از گذشت این مدت، ابتدا به اندازه نصف لیوان از آب پاستا را جدا کنید و در ظرف مناسبی بریزید و کنار بگذارید.
سیر سیاه در دمای اتاق ۲ تا ۳ ماه بعد از تولید دوام می آورد و بعد از آن فاسد می شود یا کپک می زند. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی بخریم که از تاریخ انقضای آن مطمئن باشیم و بدانیم که سیر سیاه قبل از خرید در فریزر نگهداری میشده و فرصت کافی برای مصرف داشته باشیم. سیر سیاه در واقع از فرآیند تخمیر سیر خام تازه در طی مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ به وجود میآید. سیر سیاه را می توانید به تنهایی بخورید یا آن را به همراه سایر غذاها مصرف کنید. هر موقع که میل داشتید می توانید سیر سیاه بخورید (البته به مقدار مجاز).
بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود. کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی تهیه کنیم که مطمئن هستیم فرآیند تخمیر به درستی و طبق روش های علمی انجام شده است. سیر سیاه یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین خوراکی ها است که در شهر مشهد معروف است.
سیر سیاه همچنین دارای خواص ضدباکتریایی، ضد التهابی و ضد سرطانی است که باعث شده است که افراد زیادی به سمت مصرف آن روی آورند. می توانید برای خرید این محصول با کیفیت فرم مندرج در سایت را پر کرده تا کارشناس ما با شما تماس بگیرد. سیر سیاه در مشهد یکی از محصولات طبیعی و مفید است که خواص زیادی دارد.
در قرنهای گذشته مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیرسیاه را تولید میکردند و به عنوان طعم دهنده و برای درمان استفاده میکردهاند. اگر پاستا را بیش از اندازه بجوشانید یا در صورت افزودن سس، اگر سس شما خیلی غلیظ باشد، احتمالا غذای خوشمزه شما حالت خمیری و چسبنده پیدا میکند. پاستا در هنگام جوشیدن باید فضا و آب کافی داشته باشد و بیش از اندازه هم جوشانده نشود.
سیر سیاه با سلام
سیر سیاه طب سنتی
سیر سیاه شرکت بیز
سیر سیاه شیراز
سیر سیاه شامپو
سیر سیاه شرکتی
سیر سیاه شرکت oab
سیر سیاه شده
سیر سیاه فرآوری شده
سیر سیاه در شیردهی